top of page

zo 12 dec

|

Livestream

Wereldlichtjesdag - Kraanvogel, vlieg - Catherine & Emma Verguts

Wereldlichtjesdag is een dag waarop door de hele wereld om 19:00 uur plaatselijke tijd kaarsen worden aangestoken ter nagedachtenis aan overleden kinderen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wereldlichtjesdag - Kraanvogel, vlieg - Catherine & Emma Verguts
Wereldlichtjesdag - Kraanvogel, vlieg - Catherine & Emma Verguts

Tijd en locatie

12 dec 2021, 18:30

Livestream

Over het evenement

  • Wereldlichtjesdag is een dag waarop door de hele wereld om 19:00 uur plaatselijke tijd kaarsen worden aangestoken ter nagedachtenis aan overleden kinderen. We doen dat het liefste samen, maar ook dit jaar is dat niet wenselijk om gekende gezondheidsreden. En toch, het is belangrijk om onze kinderen te her-inneren, hun namen te blijven noemen en stil te staan bij…
  • Daarom nodigen wij u graag uit om op zondag 12 december 2021 tussen 16u en 18u, jullie lichtje en kraanvogel te komen halen in de schuur van de Kleppe (Cordenuitstraat, 9660 Everbeek – straatje vlak achter kerk Everbeek-beneden) of bij de ovok-bijeenkomst waar u zich bij aansluit.
  • Om 18u30 kunnen we dit belangrijk moment samen beleven en delen via de livestream waar Catherine Verguts zal voorlezen uit haar boek “Kraanvogel, vlieg” afgewisseld met de illustraties van Emma Verguts op muziek.
  • Om 19u zullen zij ons uitnodigen om kaarsjes te branden en onze lichtpuntjes doen stralen in deze donkere dagen. Wie dat wenst kan via Ronse@demens.nu de naam van zijn of haar kind of kinderen doormailen, graag in een zin, waarin je net iets meer vertelt over hem of haar.

Deel dit evenement

bottom of page