top of page

di 16 apr

|

Ronse

Patsy Sörensen & Hans De Ceuster - Moderne slavernij - Payoke - Lezing

📅 Dinsdag 16/04 - 20u00 📌 VC De Branderij - Zuidstraat 13, 9600 Ronse 🎫 RESERVEER VIA: 📩 INFO@VRIJZINNIGRONSE.BE

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Patsy Sörensen & Hans De Ceuster - Moderne slavernij - Payoke - Lezing
Patsy Sörensen & Hans De Ceuster - Moderne slavernij - Payoke - Lezing

Tijd en locatie

16 apr 2024, 20:00 – 23:00

Ronse, Zuidstraat 13, 9600 Ronse, België

Over het evenement

Payoke is een non-profit organisatie die in Antwerpen gevestigd is en zich inzet voor de strijd tegen mensenhandel. Ze bieden gespecialiseerde hulp en ondersteuning aan slachtoffers van mensenhandel, ongeacht hun afkomst of geslacht. Payoke ijvert voor een rechtvaardige samenleving waar mensenhandel niet langer bestaat.

De kernactiviteiten van Payoke omvatten:

  • Opvang en begeleiding: Payoke      biedt slachtoffers van mensenhandel een veilige opvangplaats en begeleidt      hen op hun weg naar herstel. Dit omvat psychologische, sociale,      administratieve en juridische ondersteuning.
  • Preventie: Payoke      voert sensibiliseringscampagnes uit om het publiek te informeren over      mensenhandel en de signalen van uitbuiting te herkennen.
  • Beleidsbeïnvloeding: Payoke      ijvert voor een betere wetgeving en praktijk ter bestrijding van      mensenhandel. Ze werken samen met de overheid, ngo's en andere      organisaties om de rechten van slachtoffers te versterken.

Payoke staat voor:

  • Een wereld zonder mensenhandel: Payoke      gelooft dat iedereen het recht heeft op vrijheid en waardigheid. Ze      streven naar een samenleving waar mensenhandel niet langer mogelijk is.
  • Een holistische benadering: Payoke      erkent dat de gevolgen van mensenhandel verstrekkend zijn. Ze bieden      slachtoffers een integrale begeleiding die gericht is op hun fysieke,      mentale en sociale welzijn.
  • Empowerment van slachtoffers: Payoke      zet zich in om de stem van slachtoffers te versterken en hen te helpen hun      eigen kracht te herwinnen.

Meer informatie over Payoke:

je kan hier ook Facebook of Twitter bijzetten als je wil.

U kunt Payoke steunen door:

Deel dit evenement

bottom of page