SOS Nuchterheid (SOSN)

SOS Nuchterheid is een vertrouwelijk en anoniem netwerk van zelfzorginitiatieven voor iedereen die haar of zijn verslaving wil doorbreken en nuchterheid wil bereiken door onthouding en zelfzorg. Het staat open voor iedereen ongeacht geslacht, ras, levensbeschouwing of seksuele geaardheid.

Als zelfzorg organisatie leggen wij de nadruk op de individuele en persoonlijke mogelijkheden die ieder van de hulpzoekenden in zich heeft om tot nuchterheid te komen en deze te bestendigen.

Eén van de meest voorkomende eigenschappen van mensen die samen met ons op zoek gaan naar hun persoonlijke nuchterheid is de “hopeloosheid“ die zich op de duur meester heeft gemaakt van hun situatie. De belangrijkste taak binnen ieder SOS NUCHTERHEID initiatief bestaat erin om mensen te helpen in hun pogingen om diverse vormen van doemdenken te helpen ontzenuwen en te doorbreken. 

In het VC Branderij gaan de ontmoetingen van SOS Nuchterheid door de eerste en derde woensdagavond van de maand vanaf 19u30. Steeds welkom voor een vrijblijvende babbel. Kom gerust eens langs, met of zonder seintje vooraf.

Meer info?
Algemeen: informatie en opvang, zeven dagen op zeven, 24u op 24u: 09/330.35.25 of op www.sosnuchterheid.org.

Uw contactpersoon te Ronse: Luc - 0486 25 66 71


Katrien Cornelissen

Ik wil als voorzitter van de Branderij een bruisend vrijzinnig centrum maken!

Activiteiten