HuisvandeMens

In het HuisvandeMens Ronse kan je terecht met je 'morele' problemen. Dit wil zeggen problemen die te maken hebben met thema's als leven en dood, zingeving, opvoeding, persoonlijke identiteit, … Of kom gewoon eens langs om je hart te luchten en even op adem te komen.

Je kan je aan een consulent vragen om je te helpen bij de organisatie van een vrijzinnig humanistische plechtigheid. Dit is een huwelijksplechtigheid, een geboorteviering, een afscheidsplechtigheid, of iets wat jij belangrijk vindt. Dat gebeurt gratis, maar niet gratuit. Integendeel, jij kiest zelf hoe je de plechtigheid invult.

In het HuisvandeMens ben je ook welkom voor allerlei info en bijhorende activiteiten. Heb je bijvoorbeeld vragen over wilsverklaringen of rouwverwerking, neem dan gerust contact met ons op.

Alle dienstverlening is gratis, vrijblijvend en anoniem. We werken het liefst op afspraak en in de lokalen van het HuisvandeMens (Zuidstraat 13 - Ronse). Tijdens de kantooruren staat het je evenwel steeds vrij om binnen te komen, en indien nodig werken wij ook op verplaatsing.

Meer info?
Het team van het HuisvandeMens Ronse - Bruno, Karen en Bart - is elke werkdag te bereiken tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Buiten deze uren kan altijd een bericht ingesproken worden op het antwoordapparaat (055/21 49 69). Voor algemene info zie ook www.deMens.nu.


Cathy Penson

Samen met tal van vrijwilligers organiseren wij elk jaar het Lentefeest en het Feest Vrijzinnige Jeugd!

Activiteiten